Jonna Gustavsson

Hur kan man proppa i sig så mycket skit?

Publicerad 2014-06-29 23:09:00 i My life,

Alltså fyfan vad jag är onyttig, helt sjukt!?! Bara denna vecka har jag ätit pizza, kebabrulle, kebabtallrik, McDonalds två gånger, druckit öl plus vin, 200g chokladkaka plus en 100g, lösgodis, massa glass, litervis med cola. GOSH hur får jag i mig allt? Plus att när jag väl äter vräker jag i mig massvis med mat.. Att det ryms så mycket i min lilla kropp? Galet!

Kanske borde börja tänka på vad jag stoppar i mig? höh.. Ähh, fuck det. Nu ska jag ta och fylla på cola glaset, peace!
 
Haha, typ så.

Söndag - 29 juni

Publicerad 2014-06-29 22:59:44 i My life,

På söndagar brukar det inte hända allt för mycket. Men vid halv ett drog jag till mormor med Johnny och Nicole där jag spendera hela dagen fram till kvart i åtta ungefär. Umgåtts, käkat och bara haft det trevligt. Har vart så jeffla trött idag med.. Är trött ofta nu, hopplöst! 
Vart är sommaren undrar jag? Man blir så låst när det är skitväder, man har inte lust till någonting.. Hoppas på att slippa regn imorgon. 

Tror jag har tvättstugan imorgon, minnet är bra med kort. Höh, måste ta och kolla upp det. Sen blir det att glo film för min del och försöka sova. Kom precis hem efter att ha mött upp Emma och snackat lite skit. 
Filmtime, ciao!


Let it be

Publicerad 2014-06-28 23:23:23 i My life,

Lördag idag och jag har inte gjort allt för mycket. Ungåtts med Emma, handlat , Nicole och Johnny var här med, annars har jag i stort sätt bara tagit det lugnt. Druckit lite vin och myst framför tv:n. 
Kom precis in med Tyson så nu ligger jag nedbäddad i sängen med massa svull, ovanligt haha.. Hörs imorgon!
Om

Min profilbild

Jonna Gustavsson, 19år och bor i Norrköping

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela