Jonna Gustavsson

TRÖÖTT !

Publicerad 2008-11-30 22:36:15 i My life,

Idag så ringde mormor och väckte mig vid elva imorse, Var as trött , för jag gick inte och la mej försen haöv sex. Var orolig över cassi . Men så gick jag upp vid elva för jag mormor micke leffe & Mille skulle till ngn marknad eller var det var. Så åkte dit vid halv ett . Va där ett tag- Sen åkte vi och tog en fika. Efter vi hade fikat var klockan tre. Så då åkte jag hem till micke och mille. Så har vart där tills klockan var åtta ungefär. Sen åkte jag mormor, leffe , micke , linda & Mille till City gross.. Åkte där ifrån vid halv nio. Jag är såå trött så jag orkar inte skriva blogg idag. men ha det bra, puss <3

TRÅKIG LÖRDAG !

Publicerad 2008-11-29 23:41:30 i My life,

Idag är det lördag och jag har inte gjort ett piss. Men idag så vakna jag vid två ungefär. Sen så har jag bara suttit vid datan, kopplat in sterion oh bara inte gjort någoting. As tråkigt har jag haft iaf. Klockan är tjugo i tolv nu, Johnny är i viken idag. Han åkte förut. Men Cassi kanske ska sova här inatt ändå :), För hon är på fest. Hon ringer väl vart efter hoppas jag. Det blir väl att sitta vid datan ännu mera ikväll då. Sen så blir det och sova. hare bra. puss <3


sterion. Jag ska köpa en bänl / tvbänk att ställa upp skten på . Men va så trött på att lysna på tyst musik hela tiden..
Så jag tycker det är bra att ja koppla in sterion oh det :p ..

VART PÅ IKEA NU !

Publicerad 2008-11-28 21:17:25 i My life,

Nu så har jag varit på IKEA med Micke , Linda och Milian. Jag hitta det jag skulle. Jag köpte ett överkast och en spegel.
Vet inte riktigt vart jag ska ha spegeln ? aja, fåse. Klockan är kvart över nio nu. Ska väl bara ta det lungt och sitta här ikväll tror jag. Ska se om Ida kan hålla mej sällskap vid datan inatt. höh..

(överkastet)

( spegeln, har inte hunnit tätta den än, den ska också upp på väggen )

Om

Min profilbild

Jonna Gustavsson, 19år och bor i Norrköping

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela