Jonna Gustavsson

Tisdag - 31 augusti

Publicerad 2010-08-31 22:31:43 i My life,

Ååh vad trött jag är.. Kommer nog sova skapligt gott inatt. Inte mycket sömn under natten som var. Och inte sovit något på dagen. Somnade igår 1timme efter skolan.. Not good. Men idag har jag inte somnat. Så det är bra!

Just nu gör jag inte så mycket. Kom precis ur duschen. Ska ta mig ett glas cola, sen blir det väl att sitta här och glo ett tag till.

Här var man i alla fall lite brun. Nu är jag blek somfan.. Vill vara brun igen !!när vi inte är i närheten så är det helt annat,och jag vill inte att det ska va så..

Blev att träffa Julia today

Publicerad 2010-08-31 21:21:20 i My life,

Sluta skoldagen 13:30. Cykla direkt hem till Emma, var där ett tag. Sedan hem och käka.
Sen blev det att möta Julia. Så har vart med henne idag.

 Vi har inte gjort så mycket, vart och handlat med min korkade mor. Mamma ber oss gå in och köpa något. Så när vi kommer ut med det så är det helt fel. Men det var för att hon sa fel ord till oss. Så börja vi as garva. Det låter inte så kul här i bloggen. Men det var kul!

Annars har vi inte gjort mycket mer, spelat skipo, snackat, kollat på fortet. Julia gick precis, så satt mig vid datorn. Det är ändå reklam på fångarna på fortet.sitter hemma hos Emma nu

Publicerad 2010-08-31 11:13:25 i My life,

Hej bloggen. Sov hemma hos Mr.x igår. Mycket trevligt, glodde film och så. Men somna inte försen 04:30 ungefär. Så det har inte blivit mycket sömn för min del inatt.

Cykla till Emma vid 10tiden imorse. Så har vart här sen dess. Snart ska vi cykla till skolan. Hoppas att den här skoldagen går fort, men det lär den nog göra eftersom vi bara går till 13:30.
Men nu ska vi fixa oss lite.
cyaa puss


får bli en gammal bild på mig och Emma !

Om

Min profilbild

Jonna Gustavsson, 19år och bor i Norrköping

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela