Jonna Gustavsson

Färgat håret

Publicerad 2009-07-31 19:43:54 i My life,

Idag, hmm. Åkte till Maxi med Mormor, Leffe och Emma istället för mamma. Mamma är sjuk eller nått. Köpte bara hårfärg som jag skulle. Så har färgat håret nu. Skönt att inte ha någon utväxt längre. Så jäkla fult. Har käkat makaroner också. Efter vi käkade så hoppa jag in i duschen, & nu så ska vi ut. Jag är sjukt trött, inte många timmars sömn inatt inte. Men aja, det är väl la skit samma. Hehe. Men ska dra mig utåt nu. hörs senare.

Puss


Lilla tyson !

Nyfärgat hår.

Jag är vaken tidigt !!

Publicerad 2009-07-31 10:38:49 i My life,

Jag är redan vaken, wiiiihuuu. Det är inte ofta jag är uppe såhär tidigt. Men gick och la mig igår runt halv tre. Så somna jag, men så fick jag sms av Hampe halv fyra. Jag brukar aldrig vakna utav sms, men gjorde det bara för att jag somna tidigt säkert. Så kunde inte somna om, somna vid sex imorse. & nu så vakna jag av att Tyson hoppa upp i sängen. Haha. Jag är dööö trött, men aja. Får väl la stå ut. Ska till Maxi sen / vart efter som jag sa igår. Ska köpa hårfärg, får se om jag hittar något annat skojsigt också. Men nu så ska jag käka frukost.


Cya later babes.
Kisses :*

time to sleep now , kiss and hugs

Publicerad 2009-07-31 02:28:07 i My life,

Ska stänga av datorn nu och försöka sova. Sova tidigt för en gångs skull. Imorgon blir det Maxi någon gång. Haha. Men vi hörs imorgon . Sov gott. Puss


When everything feels difficult, and nothing feels right.

fuck u , puss&kram !

Om

Min profilbild

Jonna Gustavsson, 19år och bor i Norrköping

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela