Jonna Gustavsson

blir samma rubirk som igår, vart på landet hela dagen!

Publicerad 2010-05-31 18:11:32 i My life,

Mormor ringde och väckte mig runt 11tiden eller vad klockan var, så åkte jag ut till landet. Samma personer som igår var där. Underbart att få vara med kusinerna mille&Nova. Trevligt att träffa resten också såklart!


Kom hem för cirka 15minuter sen, ska hoppa in i en dusch vart efter. Sen har jag inte en aning om vad som händer. Får se vad som händer&sker. Men puss på er.

Vart på landet hela dagen.

Publicerad 2010-05-30 20:14:55 i My life,

Igår så gick jag över till mormor runt 6tiden, käka lite och umgicks. Drog till Emma vid åttatiden, var där hemma och softa. Emil,macke och sanne kom också. Gjorde inte mycket mer igår, kom hem vid 5på morgonen.

Idag så ringde mormor och väckte mig vid 11, så åkte vi till landet. det var Mormor,leffe,mille,nova,micke,anna och lennart som var där. Trevligt trevligt. Var där i 6timmar ungefär. Skönt !Kom hem vid 6ungefär, sedan ut och träffa Josse&Linda. Just nu gör jag inte så mycket, kom precis hem. Ska ta något att käka vart efter, börjar bli lite små hungrig. pusshej!

Lördag - 29maj

Publicerad 2010-05-29 16:44:57 i Dagens outfit,

Vakna runt halv 1 idag. Låg och slöa i sängen till 3 ungefär. Vid halv fyra gick jag och mötte Simon,Leio,Emil&emma. Så har vart med dom tills nu.
Just nu gör jag inte så mycket, ska städa mitt rum tror jag, detbehövs!


såhär ser jag ut idag.

Om

Min profilbild

Jonna Gustavsson, 19år och bor i Norrköping

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela