Jonna Gustavsson

- söndag söndag söndag...

Publicerad 2011-01-30 15:50:07 i My life,

usch vad jag hatar söndagar, alltid lika sega.. Har inte gjort mycket alls sedan jag kom hem. Umgåtts lite med tajkofamiljen. Annars har jag bara suttit här och glott. Finns inte mycket att göra! Jag ska i alla fall strax hoppa in i en varm dusch. Skönt! Har inget speciellt att skriva egentligen, det är mest tidsfördriv. Även fast det inte tar så lång tid att skrvia ett inlägg. Hah :)


Gu vad jag saknar alla tider med den här vännen

- Gårdagen / idag

Publicerad 2011-01-30 13:24:00 i My life,

Kom upp som jag skulle igår. Leffe skjutsa mig till kusinerna och skjutsa samtidigt hem Freddie. Blev bus,film och mys med kusinerna. Micke kom hem vid halv tre ungefär, blev att sitta och snacka lite med morbror och sedan upp till Freddie.

Var där hela dagen, kolla film, spela wii, gick och handla godis,chips och läsk. Mums! Så då blev det att se step up 3. Kim såg den även med oss. Sen såg jag och freddie en annan film , sen blev det att gå upp och sova då klockan var halv två skulle jag tro.

Idag vakna jag vid kvart över tolv av att freddie sa hej då. Så då blev det att ta på sig lite kläder och gå ner och umgås lite med Kim. Åkte hem vid 1 ungefär. Så nu är jag hemma. Ska ta mig ett glas cola, sen ska jag försöka att få ut Johnny från mitt rum. Han har sovit här inne inatt för hans tv inte funkar..

Puss på er :)


Sanningen varar längst. Jag älskar dig !

- sova strax, upp tidigt imorgon!

Publicerad 2011-01-29 03:04:11 i My life,

seg seg fredag, ohja. Inte gjort ett skit. Jag kom precis ut ur duschen och nu väntar jag på att älsklingen ska komma. Så blir det väl film och sedan sova. För imorgon ska jag upp kl 09:00 för att vara barnvakt :)
Har egentligen inget att skriva. Men godnatt godingar :)

Om

Min profilbild

Jonna Gustavsson, 19år och bor i Norrköping

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela