Jonna Gustavsson

Kväller ;

Publicerad 2008-06-29 22:27:33 i My life,

hejhej, mille vakna vid halv 3 ungefär. jag sommna också (a) , sen så kom micke, så åt mille ohså. sen så åkte jag mille & micke hem till dom, jag ska sova här inatt =). men  när vi kom hem så satte vi oss på balkongen oh kasta boll, det var kuul,¨sen så gick vi ut på gården oh sparka boll ohså, sen så kom linda hem vid 5 ungefär., så gick vi in oh så laga dom mat så busa jag med mille. sen så käka vi , det var pomme & löbit, gottgott (h) , sen å kolla vi på tv ohså, sen så sommna mille vid åttatiden, så gick jag & linda oh köppte cola & godis, så mötte vi emelie påvägen till ica. det är lindas kompis, sen så gick vi hem oh kolla på matchen , just nu står det ju 1-0 till spanien, jag hejar på spanien, hehe, linda har gått och lagt sejj nu, men jag sitter här oh kollar lite emellanåt på matchen, och micke sitter här och kollar på matchen med. men jag är as trött så ska väl gå och lägga mej efter matchen tror ja (:, men hare bra. pussar jonnaa


Milian trötter, (: <3

jag älskar värkligen dig kusin ! <3

Morgon:

Publicerad 2008-06-29 09:51:15 i My life,

Hejhej, mille vakna vid kvart över 6 imorse, så bärde vi in han i dubbelsängen så sommna han om, sen så vakna han vid kvart över åtta ungefär. så tog ja på han och bytte blöja xd. sen så mata jag han . sen så har jag busat med han ;D. han är så glad utav sig. tror han vart lite trött efter allt busat , så mormor gick in och sövde han, tror han sover nu ;p.
 men jag älskar min kusin,  :D<3

Kväll:

Publicerad 2008-06-28 21:14:52 i My life,

jag gick till mormor efter jag hade duschat ohså.. elr ja packa först sen gick ja till henne, för ja skulle sova där. sen när jag kom till mormor & leffe så åkte jag & lefe till Micke & linda, så hämta vi dom & mille. för mormor ska vara barnvakt åt mille tills imorn, så åkte vi hem till mormor, så busa jag med mille oh så, sen så satt vi oh snacka ohså.. sen så gick micke & linda till chrise vid 20;00. så mata ja mille sen så sövde jag han, han sommna direkt typ. (:, klockan är tio över nio nu, tror inte ja ska göra ngt speciellt ikväll, är så trött. blir väl oh kolla på tv ohså.. huhu´, men hare bäst.

 pussar Jonnaa


Om

Min profilbild

Jonna Gustavsson, 19år och bor i Norrköping

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela