Jonna Gustavsson

Vart på maxi med mamma

Publicerad 2010-03-31 21:12:23 i New in,

Jag och mamma åkte till maxi runt 5. Kom hem för cirka 15minuter sen. Stannade även hemma hos mormor ett litet tag efter vi vart på maxi. Fick hem en sjal,2nagellack, mjukisdress,armband och en bikiniöverdel.

Inte så mycket, men alltid något menar jag. Hade veljat haft lite toppar och så, men klockan blev så mycket. Men ska på stan med min mamma imorgon, hoppas på att jag hittar lite där också.
ja, det var vad jag fick hem. Dock inte dom bästa bilderna. men det får ni nöja er med.
Jag vill ha massa mer kläder, åååh. haha !

Jag ska nog inte göra något mer ikväll, bara vara hemma och ta det lungt tror jag. Kanske blir att gå till Emma, får se hur det blir. Men bloggar nog senare. Puss på er !!

Inte sovit något inatt igen

Publicerad 2010-03-31 07:58:58 i My life,

Jag har inte sovit en blund inatt igen. Inte bra ! Men har glott på Oc med johnny. Sjukt bra är det, älskar't.
Jag har sjukt trött nu, vill bara sova.Men det får jag inte göra, då sover jag hela dagen.Jag ska nog hoppa in i en varm dusch vart efter. Ska se om jag kan övertala min mamma att åka till maxi idag. För jag vill  ha nya kläder,  hih. Men aja vi hörs sen. Puss påer

Slappar Tisdag

Publicerad 2010-03-30 22:59:39 i My life,

Idag har jag inte gjort mycket alls. Somna rätt skapligt igår, runt 1. Vid kvart i 2 kommer min bror in och väcker mig. Eller det var nog inte meningen, för han skulle ta min datamus för hans funkade ej. Så sa jag åt han att gå ut, så gick han och jag somna om. 30minuter senare så kommer han in igen, och väcker mig. & då kunde jag inte somna om. Låg vaken till kvart över 6 på morgonen. Under den tiden spama den idioten till bror mig med 60sms som det bara stod "haha" och så i. En aning jobbigt !

Men somna tillslut. Men då var klockan mycket och jag viste att jag inte skulle komma upp till skolan. Sov hela dagen, sov till kl 16:30. Inte bra ! Men har inte gjort så mycket idag, städat mitt rum. Typ det ända jag gjort, sen bara slappat.

Jag kom precis in, vart ute med Tyson på en promenad, följde också Emma hem samtidigt. Skönt att vara ute och gå på kvällarna tycker jag.  Men nu så ska jag kolla facebook och lite bloggar, bloggar kanske senare.
Annars bloggar jag imorn. Puss på er !


slänger in en riktigt gammal bild. !

Om

Min profilbild

Jonna Gustavsson, 19år och bor i Norrköping

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela