Jonna Gustavsson

Hos mormor

Publicerad 2009-05-31 22:45:27 i My life,

Duschade och tog på mig kläder och sen så gick jag över till mormor. Jag har precis käkat macka i ugn. Riktigt gott var det. Så nu så ska jag ta en glass också, hihi. Jag ska alltså sova hos mormor intt, Kul. Jag ska sitta lite vid datan och sen glo lite på tv. Hörs imorgon. Puss ! ♥

Duschen

Publicerad 2009-05-31 21:08:40 i My life,

jag har inte gjort så mycket, kag gick ut på balkongen och raka benen. Så tappa jag ner rakhyveln på altan längtst ner. Pinsamt, men jag gick och hämta den sen. haha . Men satt där ute för det är så ljust och det. Sen så har jag bara suttit här. Jag ska hoppa in i duschen nu och sen kanske över till mormor. Men bloggar efter jag har duschat. Puss ! :)

Solat med Julia och fisan

Publicerad 2009-05-31 18:58:53 i My life,

Hejsan.
Idag så skulle jag ha konfemerat mig egentligen. Men jag hoppade av. Så äre med den grejen. Puss på er .
Skoja bara. Men idag så vakna jag vid 14:00. slinga mammas hår och sen gick jag till mormor. Så vid 15:00 så gick jag och Julia till galje och sola. Sofia kom lite senare också. så vi låg där tills halv sex eller vad klockan nu var. Så gick jag hem till mormor och käka lite. Sen hem, hade sällskap hem med Johnny och Cassi. Så nu sitter jag här. Ska hoppa in i duschen vart efter.


Julia sötnos ! :)

Om

Min profilbild

Jonna Gustavsson, 19år och bor i Norrköping

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela