Jonna Gustavsson

Är i viken nu.

Publicerad 2009-02-27 16:49:51 i My life,

Hej igen.
Nu så är jag i viken. Jag åkte ungefär vid halv fyra ungefär. Så va med Denna och Robin lite . Sen drog dom och gymma.
Jag vet inte vem jag ska träffa träffa sen? Om det blir Ida och robin eller Carro. Fårse hur det blir .. Men jag ska väl sitta här ett tag till. Men vi hörs senare. Puss hej ! <3

Äntligen fredag !

Publicerad 2009-02-27 14:53:00 i Bilder & videos,

Hejsan bloggen. Nu så är jag äntligen hemma ifrån skolan. Sjukt skönt. Fredag och grejer. Dö nice. Men jag tänkte blogga nu lite fort innan jag drar till viken . Åker om typ 10 minuter så rätt så stressad.. Idag så va jag och madde inne på gymmet i skolan och typ leta efter låtar till uppvärmningspogrammet.. Hittade tre låtar tillslut.


Jag och madde !

Madde !

thah, 40k på varje sida xd. / madde och jag

Sofia / jag och madde ! <3

Men ska packa det sista nu. Puss hej ! <3

Skola imorgon

Publicerad 2009-02-26 23:01:24 i My life,


Jag får damp på min blogg snart. Det går inte att fixa så att headern är över hela, det blir som vitt åt vänster.. Ååh.. Men nu så har jag i alla fall hängt upp rena tvätten och det. Så håller på och packar lite. Jag ska till viken imorgon vid tre. Julia är sjuk och det så det kanske inte blir något, för hon fick feber förut också ! Stackars henne. Men imorgon så ska jag i alla fall till skolan. Frästen, är det någon som kan hjälpa mig och fixa det där där uppe på headern? Men ska packa klart nu. Men vi hörs sen eller imorgon ! Puss hej !


Milian, Gullunge ! <3

Om

Min profilbild

Jonna Gustavsson, 19år och bor i Norrköping

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela