Jonna Gustavsson

lördag, javisst!

Publicerad 2010-02-27 19:46:11 i My life,

hej bloggen !
Idag är det lördag. Somna runt 05:00 imorse och gick upp kl 10:00. Så det var rätt så segt. Upp och duscha, sedan iväg till maxi med mamma. Mammi hitta skor,byxor & jacka tror jag att det var. kul för henne. Själv köpte jag bara ett linne, solbrills och en ögonbrynspenna.

Vi kom hem runt 3 ungefär. Och då började vi städa, så jag har dammat medans mamma dammsugit, så duktiga vi är. Jag är sjukt trött nu, vart och handlat i 4½ timme, städat i 3½ timme. Så har min lördag sett ut än så länge.

Tror inte jag ska göra något speciellt ikväll, vara hemma och ta det lungt tror jag. Men nu så ska jag kolla lite bloggar och så.

Vi hörs, puss !


en bild på bror och mig i sommras.
Vill ha sommar nuuuu !!!

Fredag 26/2

Publicerad 2010-02-27 01:50:20 i New in,

hej bloggen. jag har bestämt mig att förska blogga lite oftare. Idag har jag inte gjort så mycket, bara vart hemma och tagit det lungt. Vart skönt. Mamma kom hem med ett linne, en t-shirt och en hel bunt med armband förut. Tack så jätte mycket mamma! slänger in en bild på det, för mormor ville se hur det såg ut.


inte världens bästa bild. men ja.

Imorgon är det lördag, så då ska jag och mamma till maxi. Så vi åker väl rätt skapligt. Sen blir det att städa när man kommer hem, mindre kul. Så jag ska väl krypa ner i sängen och glo på film vartefter, kommer inte upp imorgon om jag är uppe allt förlänge.


Men vi hörs imorgon eller något. puss hej

Om

Min profilbild

Jonna Gustavsson, 19år och bor i Norrköping

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela