Jonna Gustavsson

Ingen skola för mig

Publicerad 2009-04-30 09:52:28 i My life,

Hej !
Gick upp vid 7 imorse men jag hade sprängande huvudvärk och va yr. Så det blev ingen skola för min del idag . Men jag vakna precis och jag känner mig lite bättre. Skönt det. Man får väl hoppas att jag mår bra tills ikväll. Jag har inte så mycket mer och skriva just nu. Men bloggar senare. Puss !

Städat

Publicerad 2009-04-29 23:27:01 i My life,

Jag städade lilla badrummet förut, duktigt va ? hih. Megaduktig. Naevars, men jag har inte gjort så mycket mer.  Tagit det lungt. Men jag ska dra mig nu. Men vi hörs imorgon.

 
Slänger in 1 låtar med .

puss & godnatt . ♥

Älskar vädret

Publicerad 2009-04-29 18:43:53 i My life,

Hejsan bloggen !
Skoldagen idag var rätt soft också. Skulle gått 5km och ha tipsprommenad eller vad det nu heter. Men eftersom jag ligger efter i skoan så slapp jag det. Superskönt ! Sen så blev det inget bad för mig och Julia, alla åttor skulle ju till badhuset. Men julia och jag var kvar i skolan och plugga och hjälpte till i köket och cafet. Fick sluta tidigare, fick sluta 13:30 idag med. Hur skönt som helst. Cykla hem till mormor käka lite, sen så har jag bara tagit det lungt hemma hos henne. Så kom becca. Superkul och träffa henne igen. Så va med henne lite. Åkte hem med mamma vid halv sex. Stannade och handla lite, sen hem och nu sitter jag här.

VÄDRET ÄR HELT UNDERBART. LOVE IT !Kolla på första bilden. Jag har fortfarande utväxt !!!! :(

Puss <3

Om

Min profilbild

Jonna Gustavsson, 19år och bor i Norrköping

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela