Jonna Gustavsson

I got the power

Publicerad 2011-09-30 23:52:28 i My life,

Blev att stanna hemma med Mamma och se på idol. Käka även lite potatisgratäng, mums. Vid kvart över tio knalla jag mamma och Tyson till video, handla lite godis och så. Inte helt fel! Skönt att bara vara hemma idag och ta det lungt. ska se om jag orkar göra en ny design ikväll, börjar bli trött på min. Men får se helt enkelt om det dyker upp någon ny eller inte. nu ska jag tvätta bort sminket och sedan se på sons. Peace!

Nobody is gonna to take you away from me.

Publicerad 2011-09-30 19:13:23 i My life,

Blev att knalla över till Johnny runt halv fem. Där Cassi Rebecca och Danne var. Sen kom Eric, lolle och Emil. Trevligt trevligt. Kom hem för ca 10minuter sedan. Ska antingen knalla över till mormor eller så ska jag ta något att käka.. Hmm får se vad jag gör. Bloggar senare. Puss :)

Fått nyckeln till nya lägenheten!

Publicerad 2011-09-30 16:15:40 i My life,

Har röjt lite här hemma tillsammans med Mamma. Fick nyckeln till nya lägenheten idag. Så nu är det bara att packa ner allt och riva tapeter i andra lägenheten och börja tapesera där. Det rummet jag ska ha är betydligt mycket mindre än vad jag har nu.. Så vet inte om jag ska köpa en mindre säng, eller om jag ska ta det andra rummet. Får se hur det blir med det helt enkelt. Men nu så ska jag knalla över till johnny och hämta tyson. Sen fortsätta att röja här hemma. Puss :)

Om

Min profilbild

Jonna Gustavsson, 19år och bor i Norrköping

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela