Jonna Gustavsson

FREDAG OCH GREJER !

Publicerad 2008-10-31 21:03:02 i My life,

Nu är det ju fredag. Och jag har inte gjort ett skit, piss tråkig fredag asså. Vakna vid halv två, satt vi datan lite, sen så hoppa jag in i duschen , sen så kom leffe och hämtade mig. Så jag käka frukost. Sen så åkte jag mamma mormor och leffe iväg och handla lite. så kom mamma & jag hem vid sju typ. så har bara suttit vid datan. Cassi, johnny, jennie och joakim kom med. men dom var ju i johnnys rum. så drog dom vid halv nio typ. :( :P . aah, vet inte vad jag ska göra ikväll asså. har såjävla tråkigt så orkar inte ens blogga.. men hare bra. puss <3

GODNATT !

Publicerad 2008-10-31 03:18:49 i My life,

Nu så känner jag att jag måste sova. Även fast jag inte är nått speciellt trött. Men klockan är ju ändå kvart över tre & jag ska väl upp skapligt imorgon och städa lite och så. Imorgon är det fredag. och jag vet inte vad jag ska göra !! får damp !
ååh.. men hoppas jag hittar på nått iaf ! Men ha det bra och godnatt suckers !! :D
Mkt är bra men mkt kan bli bättre..

     the more I think, the more confused I get

SPÖKKVÄLL !

Publicerad 2008-10-30 23:25:40 i My life,

Spökkväll i kyrkan blev det ikväll med madde då.
 Vi drog dit vid Sex ungefär, det var ju för våran konfegrupp. Men vi gick dit och skulle kolla läget. Det var ändå rätt så kul. Men först så snacka vi oh så, sen så var det spökvandring. Om jag blev rädd och skrek sönder. Men kul vare iaf. Efter det så var det skräckfilm, men den var därimot inte så bra. Jag kommer inte riktigt ihåg vad den hette. Klockan var nio efter det ungefär, så vi satt bara och snacka & skratta den sista timmen. Det slutade vid 22:00 . Så då kom Maddes mamma och arne och hämtade oss. Så skjutsa dom hem mig, så sprang Madde med upp och hämtade sina tights och paraply.
Nu sitter jag här nöjd & belåten. för jag har precis käkat lite pizza. Fett gott. Nu sitter jag bara här och tar det lungt.
Men vad händer imorgon då ? ;o .

 PUSS PÅ MADDE SOM FYLLER MITT LIV :) <3
-  jag älskar dej bejbiie (: <3

Om

Min profilbild

Jonna Gustavsson, 19år och bor i Norrköping

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela