Jonna Gustavsson

Valborg idag!

Publicerad 2011-04-30 20:11:41 i My life,

Sitter och väntar på att Emma ska komma hit så ska vi möta upp Kim och sedan iväg och träffa Julia! Får se vad denna kväll har att erbjuda för kul! Jag har ingen större lust att hitta på någoting egentligen, för jag är så himla trött! Skulle bara vilja lägga mig i sängen och sova. Menmen, bara att hålla sig vaken i några timmar till.
Lär väl piggna till lite senare ;) .

Hoppas ni fina läsare får en trevlig valbog!
Puss på er godingar ! :)

Gårdagen/idag

Publicerad 2011-04-30 15:48:13 i My life,

Min kväll igår var skapligt bra, till och från var den bra! Hände lite saker som inte borde hända, och det är inget jag tar upp här i bloggen.. Emma och jag satt och drack lite vin hemma hos mig , vid 11 kom Ida och Cissi, hur kul som helst att träffa dom. Blev att knalla till Emma där vi satt och drack&hade det trevligt.

Vid 3 gick jag hem, och sedan gick jag och Emma till Freddie. Satt och drack där till kl 5-6på morgonen, vet inte riktigt vad klockan var. Det var i alla fall ljust!

Idag vakna vi runt tolv, låg och slappa i sängen ett tag och sedan blev det duschen. har för det mesta bara tagit det lungt idag. Emma och jag drog från Freddie vid 3tiden. Så nu är jag hemma! Vet inte riktigt vad jag ska göra. Får se vad som händer och sker helt enkelt! :)
Skål och så.

Fredag - 29 april

Publicerad 2011-04-29 20:15:06 i My life,

Idag har det inte hänt mycket alls. Har bara vart med Freddie och myst. Han drog runt 19:00 då Emma kom hit. Vi sprang iväg till affären och handla cola och sedan till video och handla. Så nu är vi hemma hos mig. Får se vad denna kväll har att erbjuda. Puss på er :)

Om

Min profilbild

Jonna Gustavsson, 19år och bor i Norrköping

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela