Jonna Gustavsson

Är i viken nu

Publicerad 2008-12-31 00:33:32 i My life,

Nu är jag i viken. Jag kom hit vid fem över fem ungefär- Så då kom Tina och hämtade mig vid buss stationen. Först så var jag med Denna. Senare drog jkag ut med Ida och Emma. Vi va ute ett tag, sen så drog vi hem till Emma och kolla på ficl & så. Det är sjukt kallt ute. Kom hem vid halv tio. Så då käkade jag lite oh så. Sen så vart det att kolla på film. Så nu har klockan hunnit blivit halv ett & jag är mega trött idag. Usch, jobbigt att vara såhär  trött. Men det gör ju inget att man kanske gå och lägger sig skapligt . Ska snart göra mig klar för natten. Så det blir väl att kolla på en film med Mathilda eller så. Imorgon är det nyår, vet inte vad jag ska göra ? Blr väl att vara med Denna & folket. Men nu så ska jag dra mig. Ha det bra. Puss hej :)

/ j

Nyårsafton om 1dag !

Publicerad 2008-12-30 15:08:27 i My life,

Idag så gick jag upp vid halv ett / ett ungefär. Hoppa direkt in i duschen, sen fixa jag mig sen packa jag. Jag packa för att jag ska ta bussen till viken idag. Jag ska vara där över nyår. Hoppas det blir skoj. Klockan är 15:07 nu. Jag ska väl tanka på busskortet och sen dra mig mot vika.. Men nu så ska jag dra mig. Men ha det bra så bloggar jag senare. Puss & kram

/ j

Bild på tv:n och så

Publicerad 2008-12-30 00:45:59 i My life,

Sådär, nu har jag lagt ut en bild på tv:n . Såhär ser den ut . Den ska alltså upp på väggen sen. Det kommer nog  bli bra, eller det får man hoppas. Jag har ju samlat till tv:n själv. Jag ska köpa ny tvbänk med .

37" LCD

Jag och Johnny har bytt dator nu. Vi gjorde det igår, men nu så har vi skickat alla grejer igenom MSN. Det tog ett tag. Eller det var ju massvis med filer, musik, vidioklipp & massor med bilder. Men nu så är det klart. Det var ju så att Jag köpte en ny dator av en Min morbror känner. Så fick den lite billigare, Men det var en speldator så det var ju bra grejer till massor med spel och så. Jag spelar ju ingeting, men där emot så gör min bror det. Så vi bytte dator. Och han behöver ju allting bättre eftersom han spelar. Så nu har jag Johnnys dator .

Klockan är snart kvart i ett och jag har precis käkat macka, la på lite skinka & ost sen in i ugnen. Det är sjuukt gott, eller i alla fall när man inte har ätit det på en evighet..

Imorgon så måste jag ringa Tina och dom. Jag glömde ju det idag. Måste ringa & fråga om jag kan sova där över nyår & kanske några dagar framåt. Men nu så ska jag dra mig. Eller i alla fall ifrån bloggandet. Kanske bloggar inatt ? Hehe, sånt som märks . men ha det bra. Puss hej ! <3

/ j

Om

Min profilbild

Jonna Gustavsson, 19år och bor i Norrköping

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela